Kantoren

Uw behoeften

GOED WERKEN BETEKENT KUNNEN HOREN EN GEHOORD WORDEN

  • In kantoorruimtes is de akoestiek van de vergaderzalen zeer belangrijk en in de individuele werkruimtes is de beheersing van de geluidssterkte fundamenteel. Een goede akoestische correctie is dus van essentieel belang. De correctie zorgt voor een lagere geluidssterkte en voorkomt zo een storend versterkend effect, dat stress veroorzaakt.

  • Naargelang de gewenste vertrouwelijkheidsgraad kunnen ook elementen worden gemonteerd voor de overlangse geluidsisolatie.

  • De niveaus en criteria van akoestische prestaties per type ruimte worden bepaald door de normen NF S31-080 betreffende de overeenkomstige kantoren en ruimtes.

IN ALLE VEILIGHEID...

Een optimale brandbescherming dient een prioriteit te zijn om de veiligheid van de gebruikers te garanderen.

IN EEN RUIMTE DIE ZICH LEENT VOOR GESPREKVOERING EN PRODUCTIVITEIT

Heldere tinten zijn bijzonder geschikt voor wandelgangen. Zij stimuleren een gevoel van goed humeur en vrolijkheid. Zij trekken de aandacht en kunnen worden gebruikt om de weg te wijzen, nissen te accentueren en ruimtes in de kijker te zetten. Een goede sfeer op kantoor is een onmiskenbare factor van productiviteit.

De keuze van één enkele kleur kan een afzonderlijke ruimte aangenamer maken. Een warme of donkere kleur bevordert de intimiteit. Terwijl een koude of heldere kleur perspectieven opent.

Het toepassen van kleur op kleur creëert een gevoel van harmonie in collectieve ruimtes en bezorgt de gebruikers sereniteit en comfort.

Neutrale kleuren die worden opgevrolijkt met levendige kleurtoetsen zijn de perfecte aankleding voor leegstaande ruimtes en wekken een rustgevend effect op.

Warme kleuren brengen dynamiek in de denkpatronen en stimuleren teamwork. Daarom zijn ze zo geschikt voor vergaderzalen.

Natuurlijke kleuren roepen een gevoel van sereniteit en rust op in ruimtes die rumoerig kunnen zijn en stress kunnen veroorzaken, zoals landschapskantoren.

 

Aangepaste oplossingen:

Een vraag over een product? Begeleiding nodig bij uw toekomstige werkzaamheden?

Neem met ons contact op

Bezoek onze pagina "advies en documentatie" voor het downloaden van alle documenten welke u nodig heeft

Advies en documentatie

Onze prestaties