Gezondheid

Uw behoeften

Gezondheid en geluidsisolatie

Uw behoeften Zich verzorgen betekent tot rust komen.

In de kamer van een patiënt in een zorginstelling biedt een goede akoestische correctie verschillende voordelen, zoals:

  • Een lage geluidssterkte: minder dan 35 dB.

  • De vertrouwelijkheid van de gesprekken: beperkt de geluidsoverdracht tussen verschillende ruimtes.

De akoestische correctie in zorginstellingen wordt beheerst door het decreet van 25 april 2003 inzake de beperking van geluidshinder.

In alle veiligheid

In zorginstellingen is een optimale brandbescherming vereist voor de veiligheid van de patiënten. Daarnaast is er de eis van een maximale gezondheidsveiligheid. De producten van het gamma Santé van Eurocoustic voldoen aan de 3 criteria van de Franse gezondheidsnorm NF S90-351: 2013 inzake de beheersing van besmetting die zich door de lucht verspreidt (stofzuiverheid van de lucht, kinetiek van de verwijdering van microbiologische deeltjes). Zij kunnen daardoor in de 3 soorten zones worden gebruikt: 2, 3 en 4, waaronder ruimtes met zeer hoge eisen, zoals operatiekamers, onderzoekruimtes, enz.

In een aangepaste en ontspannende ruimte

We bieden een fris en uitnodigend kleurenpallet aan voor de receptie en de gangen. Deze kleuren kunnen ook worden gebruikt als visuele herkenningspunten, in het bijzonder in rust- en verzorgingstehuizen.

Zachte kleuren zijn ideaal voor het interieur van dokterspraktijken, waarin zij een vredige en serene sfeer creëren.

Wit en verwante kleuren reflecteren op hun beurt het best het natuurlijke daglicht en kunstlicht. Daarom zijn ze bijzonder geschikt voor ruimtes zoals laboratoria die een heldere omgeving met veel licht vereisen voor optimaal werkcomfort.

Lichte en rustgevende kleuren zijn een uitstekend alternatief voor wit in wachtkamers om stress en spanning bij patiënten te verminderen.

 

Aangepaste oplossingen:

Een vraag over een product? Begeleiding nodig bij uw toekomstige werkzaamheden?

Neem met ons contact op

Bezoek onze pagina "advies en documentatie" voor het downloaden van alle documenten welke u nodig heeft

Advies en documentatie

Onze prestaties